LED osvětlení

LED osvětlení

Kategorie: JAK UŠETŘIT

Úspora energie je pro každého z nás prvořadým zájmem. V domácnostech, v kancelářích a obchodech se dá hodně ušetřit při svícení. V posledních letech se stále častěji místo klasických vláknových žárovek používají LED žárovky.



Jejich pořizovací cena je sice vyšší než u klasických, ovšem řada předností tento nedostatek značně převyšuje. A k LED osvětlení nepatří pouze LED žárovky. Na trhu se objevuje a prosazuje postupně stále více výrobků, které pomohou při úspoře energie. Dováží je také společnost LED LINE s.r.o. V jejím sortimentu, mimo jiné, naleznete:

  • LED reflektory
  • LED podhledová svítidla
  • LED zářivky
  • LED zápustná orientační svítidla
  • Napájecí zdroje pro LED

Zboží pochází od prověřených výrobců v Jižní Korei, Taiwanu a Číně, parametry jsou v souladu s evropskými normami.

LED osvětlení

Široká nabídka LED technologií

Kromě LED žárovek jsou oblíbeným artiklem také zářivky, například LED zářivky CorePro LEDtube 600 mm, od Philips. Úsporné LED trubice jsou vhodnou náhradou běžných zářivek T8. K dostání jsou v různých délkách, od 600 do 1500 mm. LED zářivky vynikají velmi dlouhou životností, která podle konkrétních typů může dosáhnout až 70 tisíc hodin. Jejich další výhodou je okamžité nastartování světla a hlavně výrazně nižší spotřeba elektrického proudu oproti běžným zářivkám.

Klasické žárovkové a zářivkové osvětlení je rovněž nahrazováno kvalitními a úspornými LED panely. Můžete si vybrat mezi panely podhledovými, závěsnými, přisazenými či vestavěnými. Všechny jsou ve tvaru hranatém či kruhovém a jsou vhodné do jakéhokoliv prostoru, jak v bytech, tak v kancelářích či obchodech. Životnost panelů je až 50 tisíc hodin, jsou velmi tiché a jejich světlo nekmitá.

Pokud chcete maximálně šetřit a zároveň mít velice efektní osvětlení například v kuchyni či na schodišti, můžete si pořídit poslední hit, kterým jsou LED pásky. Jsou to vlastně vsazené diody do samolepícího ohebného pásu. Jedná se o velice úsporné osvětlení, které je vhodné například nad kuchyňskou linkou, kdy nemusíte rozsvěcet při vaření večerní kávy nebo jako bezpečnostní osvětlení schodiště. Díky ohebnosti si můžete osvítit i místa, kam by se jiný zdroj světla nevešel. V prodeji jsou LED pásky pro vnitřní i vnější použití různé svítivosti a barevnosti.

Společnost LED LINE s.r.o. provozuje jak internetový obchod, tak kamennou prodejnu v centru Prahy. Řada spokojených zákazníků svědčí o tom, že tato firma nabízí zajímavý a perspektivní sortiment pro spotřebitele.

LED osvětlení


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl