Vestavěné skříně na míru

Vestavěné skříně na míru

Kategorie: NÁBYTEK

Dnešní moderní bydlení se vyznačuje zejména volným prostorem, úsporným řešením nábytku i dalšího vybavení bytu. To však neznamená, že byste neměli kam umístit nejrůznější potřebné věci, od oblečení, přes tašky až po úklidové potřeby atd.



Naopak úspornost znamená zároveň i účelnost. Právě těmito vlastnostmi se vyznačují vestavěné skříně na míru, jejichž výrobou se zabývá firma Šimčák.

Zkušenost, kvalita, flexibilita

S nábytkem začal tento výrobce již v r. 1991, což mu později umožnilo zužitkovat bohaté praktické zkušenosti a přejít na výrobu a instalaci dnes tak populárního nábytku, kterým jsou vestavěné skříně. Současný zákazník vyžaduje moderní řešení úložných prostorů, které nezaberou v bytě příliš místa, jsou nenápadné a dokonale splývají s ostatním nábytkem. Těmito požadavky se firma plně řídí, ovšem na přání zákazníka umí vyrobit i nejrůznější extravagantní úložné prostory, které mohou být zajímavou dominantou interiéru.

Vestavěné skříně na míru

Přesnost při výrobě - dokonale řemeslné zpracování

Prvořadou vlastností vestavěného nábytku je maximální přesnost a dokonalost při výrobě i při instalování. Vestavěné skříně musí být dokonale řemeslně zpracovány a ukotveny, aby se jejich zasunovací dveře lehce pohybovaly v drážkách i po několika letech. Použitý materiál a povrchová úprava zaručuje pevnost a dlouhou životnost srovnatelnou s nábytkem z masivu, který rovněž vydrží i několik generací. Dílčí části v mnoha barevných variacích vám umožní pořídit si vestavěný nábytek pro váš interiér tak, aby splňoval vaši představu po funkční i estetické stránce.

Firma dnes dodává vestavěné skříně jak fyzickým osobám do domácností, tak i soukromým společnostem do kanceláří a různých komerčních prostor. Vlastní výrobě na zakázku a realizaci na místě předchází vizualizace, takže si můžete udělat konkrétní představu o skutečně luxusním vzhledu, dokonalosti a účelnosti vestavěných skříní.

Firma Šimčák působí především v Praze a okolí, ale své výrobky dodává i do jiných míst v ČR a dokonce i řadě zákazníků v Německu. Lze tak říci, že vestavěné skříně na míru Praha jsou již pojmem, stejně tak ale i například vestavěné skříně na míru Ostrava.

Vestavěné skříně na míru


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 darek - Autor: Janicka 21. 6. 2016
 re - Autor: Roman 1. 7. 2016
 skrin - Autor: Petr 1. 7. 2016
 ANo - Autor: Aleš 19. 7. 2016
 re - Autor: Frantisek 20. 7. 2016
 pristup - Autor: Simona 23. 7. 2016
 re - Autor: Arnost 26. 7. 2016
 super - Autor: Jan 27. 7. 2016
 re - Autor: Roman 27. 7. 2016
 potreba - Autor: anicka 24. 9. 2016
 re - Autor: romanek09 26. 9. 2016
 no :D - Autor: David 28. 9. 2016
 ano - Autor: sandra 30. 9. 2016
 ano - Autor: Aleš 30. 9. 2016

     



bydleti.cz


Životní styl