Sedací soupravy

Sedací soupravy

Kategorie: NÁBYTEK

Je všeobecně známo, že italští módní návrháři již po léta určují trendy nejen v oblékání, ale například také v nábytkářském průmyslu. Italský nábytek vždy patřil a patří k tomu nejmodernějšímu, co lze pořídit ať už v kamenných obchodech, tak v e-shopech.



Mezi nábytkem dominují hlavně sedací soupravy, které patří k těm nejlepším na světě. Je to dáno jak skvělým a mnohdy netradičním designem, tak i použitým materiálem, perfektním zpracováním a provedením detailů. Skvělou kvalitou, designem a stylem se pyšní zejména kožené sedací soupravy.

Jelikož sedací soupravy jsou nedílnou součástí snad každého obývacího pokoje, ale například i luxusních kanceláří, či pracoven, mělo by majiteli záležet na jejím vzhledu. Pokud si vyberete italskou koženou sedací soupravu, můžete mít jistotu, že se stane reprezentativní ozdobou i praktickým doplňkem daného interiéru. Kožená sedací souprava je nejen velice pohodlná a příjemná na sezení, ale budí dojem dokonalého luxusu a komfortu. Na internetu si lze v pohodlí svého domova vybírat sedací soupravu podle vlastních potřeb a vkusu. Katalogy jsou neustále obměňovány a doplňovány o nejnovější a nejmodernější sedací soupravy, že je mnohdy těžké si vybrat tu pravou. Záleží na daném prostoru a také na stylu, ve kterém máte interiér zařízený a v jakém máte i ostatní nábytek.

V podstatě existují jednak kožené, nebo čalouněné, sedací soupravy a pak klasické či rohové sedací soupravy. Jako všechno, tak i jednotlivé typy mají své výhody i nevýhody. Kůže je výhodnější na údržbu, u látkové sedačky se může potah jednoduše sejmout a vyprat. Rohová sedací souprava vyžaduje více prostoru, ale také nabízí více místa k sezení. Ocení ji hlavně početnější rodina, nebo pokud doma hostíte častější návštěvy. S rohovou sedačkou využijete například prostor v rohu místnosti, do kterého byste neměli co umístit. Výhodou sezení v rohu je také dokonalý přehled po celém pokoji, nebo akustická výhodnost při poslechu sterea. Naopak do menšího bytu se spíše hodí klasická sedačka pro dva až tři lidi, kterou lze doplnit o křesla. Další volbou je, zda si pořídit sedačku rozkládací nebo nikoliv. Opět záleží na potřebách rodiny a prostorových možnostech.

Kožená sedací souprava reprezentuje svého majitele, který tím dává na odiv vztah k luxusu a eleganci. Záleží také na jejím umístění, které její styl a design může ještě zvýšit. Málokdy se hodí k modernímu lehkému nábytku a spíše vynikne v kombinaci s tradičním duchem interiéru a masivním nábytkem.

Na výběr jsou nejrůznější tvary i styly kožených sedacích souprav, stejně tak barevné provedení kůže i dřevěných rámů. Vzhledově zajímavé jsou například rokoková či baroková zaoblení. Luxusním a elegantním dojmeme působí ovšem i rovné tvary bez viditelného dřeva, u kterých vynikne elegance kvalitní kůže.

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 sedačka - Autor: Alena 7. 1. 2017
 obývák - Autor: Jana 26. 1. 2017
 sedačky - Autor: Adam 28. 1. 2017
 sedačky - Autor: Marcela 29. 1. 2017
 sedací souprava - Autor: Jana 4. 9. 2018
 sedací souprava - Autor: Jana 7. 9. 2018
 Kožená sedací souprava - Autor: Bára 20. 10. 2018

     



bydleti.cz


Životní styl