Nábytek Vitra pro nevšední kancelář

Nábytek Vitra pro nevšední kancelář

Kategorie: NÁBYTEK

Také se rádi obklopujete věcmi pěknými a nevšedními? Zvlášť prostředí v zaměstnání by mělo dýchat příjemnou atmosférou, protože současným trendem je trávit zde většinu pracovního dne.



Pokud si vybavujete nebo renovujete svou kancelář, nastal čas pro změnu. Pryč s uniformitou dřevotřískových skříněk a stolů. Pořiďte si nábytek, který vás bude opravdu těšit svým designem, provedením i funkčními prvky. Vždyť zařizovat prostor pro vaši práci je radost. Tam, kde se člověk cítí dobře, může pracovat kreativně a s plným nasazením.

Vitra – značka designu a kvality

George Nelson, Jean Prouvé, Antonio Citterio, Jasper Morrison – to jsou jména předních designérů, kteří navrhují nevšední „kousky“ pro značku Vitra. Světová švýcarská značka pro vybavení bytů i kanceláří zaujala během svého téměř 65letého působení na trhu bezpočet lidí. Hlavním cílem společnosti je výroba funkčního, trvanlivého a vzhledem nadčasového nábytku Vitra.

Nábytek Vitra pro nevšední kancelář

Značka, kvalita, dobrá cena

A ten si můžete zakoupit pro sebe i vy. Má jej totiž v sortimentu internetový obchod officeoutlet.cz, což je nesporná výhoda. Ten se totiž zaměřuje na zařizování kanceláří použitým nábytkem, který je značkový a v dobrém stavu. Ne každý má možnost – zvlášť pokud například s podnikáním začíná – koupit si pracovní stoly, židle, paravany a skříňky za plnou cenu nového značkového zboží. A zde je možné zaplatit za pěkné vybavení jen 20% z původní ceny.

Společnost Officeoutlet s.r.o. je významným a spolehlivým obchodníkem s použitým nábytkem v naší republice, její zaměstnanci jsou odborníky a dokáží vám dobře poradit ohledně vybavení vaší kanceláře či zasedací místnosti. Mezi spokojené zákazníky patří řada známých soukromých firem. Zájemci mohou navštívit schowroom, kde jsou vytvořeny ukázkové sestavy, které jsou pravidelně aktualizovány novým zbožím.

Tady je právě ke zhlédnutí i nábytek Vitra série Ad Hoc. Vysoká kvalita, minimální opotřebení a výhodná cena. Vaše kancelář touto značkou získá na hodnotě a svým vzhledem zaujme i obchodní partnery. Vy získáte kreativní a neobyčejný prostor pro svou práci.

Nábytek Vitra pro nevšední kancelář
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Kancelářské křeslo - Autor: Denisa 1. 12. 2021

     



bydleti.cz


Životní styl