Matrace z vláken STRUTA již brzy k dispozici

Matrace z vláken STRUTA již brzy k dispozici

Kategorie: NÁBYTEK

Již odedávna zajišťují matrace příjemný a pohodlný spánek, relativně nedávno se ovšem začalo pracovat na technologiích, které udělají z obyčejných matrací matrace zdravé. Tento požadavek je stále považován za důležitý, jelikož má stále větší množství lidí zdravotní potíže.



Právě během spánku je ideální doba, kdy se může tělo regenerovat, to ovšem dělat nemůže, pokud se používají nekvalitní matrace. Moderní doba naštěstí přinesla mnoho inovací a tak lze na trhu narazit na celou řadu zdravotních matrací. Jednou z nejnovějších technologií jsou vlákna STRUTO. Matrace, které jsou vyrobeny z těchto vláken, disponují velmi dobrými účinky pro lidský organismus.

Jde především o regeneraci těla, které STRUTO zajišťuje. Jedná se o přírodní materiál, který je velmi lehký, prodyšný a dokáže perfektně pohlcovat vlhkost. Ze zdravotního hlediska je zcela nezávadný a naopak tělu velmi pomáhá, jeho pozitivní účinky jsou dokonce prokázány.

Struto

Uživatelé mohou uvítat blahodárný vliv na ledviny, močové cesty a široké spektrum poruch i nemocí. Důležitá je zde úloha termoregulace, kdy je zajištěno, aby se odvádělo přebytečné horko v letních dnech a naopak, aby byl uživatel dostatečně v teple v zimním období.

Vlákna STRUTO disponují složením: 70% bavlny a 30% PLA. Matrace z vláken STRUTA poskytnou i správné rozložení váhy, které bude mít za následek správnou polohu páteře při spaní. Uživatele již nebude trápit nepříjemná migréna, proleženiny či snad vyrážka z nekvalitního materiálu. Ačkoliv jsou vlákna STRUTO novinkou, tak je možné si již nyní matrace obstarat a těšit se z jejích pozitivních vlastností. Jak potah, tak i jádro jsou vyrobeny revoluční metodou a obsahují celkem několik zón. Matrace, vyrobené ze STRUTA, jsou vhodné dokonce i pro alergiky, jelikož je jejich povrch opatřen speciální antibakteriální vrstvou. Kdo si váží svého zdraví a má zájem si užít ten nejpříjemnější spánek, tak jsou matrace ze STRUTA tím správným výběrem.

Struto

Zdroj: http://www.kouzelnespani.cz/clanek/39-matrace-nejenom-pro-seniory.aspx


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl