Masivní dřevěné postele

Masivní dřevěné postele

Kategorie: NÁBYTEK

Odhaduje se, že až jednu třetinu života strávíme spánkem. Z toho důvodu by nám mělo velice záležet na jeho kvalitě. Dnešní sériová výroba nabízí postele z nejrůznějšího materiálu, ale převážně jsou to různé dřevotřísky, či jinak lisované suroviny, lamináty apod.



Životnost takových postelí není příliš dlouhá, neboť v takovém materiálu dobře nedrží vruty, ani jiné spojovací prvky.

Nejkvalitnějším materiálem je, a dlouho bude, přírodní dřevo. Pozná se to již při vstupu do ložnice, kdy ucítíte nezaměnitelnou vůni dřeva, která vždy vyvolá příjemné pocity. Dřevěné postele poskytují nejlepší pohodlí, nevyzařují z nich žádné škodliviny, formaldehydy, lepidla, laky a bůhví jaké jiné škodliviny, které se u jiného materiálu nedají nikdy zcela vyloučit. Naprostou dokonalostí a prvotřídní kvalitou oplývají zejména masivní postele, které se většinou vyrábějí na míru podle požadavků zákazníka.

Nejžádanější jsou masivní dřevěné postele s úložným prostorem, který lze využít na skladování ložního prádla či jiného vybavení. Je až neuvěřitelné, jaké místo se díky úložnému prostoru dá ušetřit. Prakticky lze v ložnici díky úložnému prostoru postrádat jednu skříň. Pokud se rozhodnete pro dřevěnou postel z masivu, či dřevěnou s úložným prostorem, obraťte se na českou rodinnou firmu, která své výrobky prodává na webu spime.cz, nebo se můžete informovat přímo na výstavě FOR INTERIOR 2014 v Praze na výstavišti v Letňanech. Nabídku si můžete prohlédnout také v prodejnách firmy Praze, Brně nebo Táboře.

Pro vaši předběžnou informaci je dobré vědět, že výrobky z masivu vyrábí firma výhradně z kvalitního českého dřeva, které je dokonale vysušené. Konstrukci tvoří masiv o síle 4 cm, jehož výhodou je nejen stabilita a velká nosnost, ale také skvělý design. Vybrat si lze ze dvou základních variant, a to dvoulůžko - manželské postele, nebo jednolůžko – dětské postele. Surovinou pro výrobu jsou dřeviny, jako je masivní smrk, borovice, buk, dub, olše, bříza, javor a jasan. Z hlediska odolnosti a dlouhé životnosti jsou nejkvalitnějšími dřevinami buk a dub.


 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Masivní postele - Autor:  11. 2. 2017
 Masivní postele - Autor: Petra 14. 2. 2017
 Nábytek do ložnice - Autor: Ondra 16. 2. 2017
 Masivní postele - Autor: Marcela 18. 2. 2017
 Kvalitní postele - Autor: Sonia 16. 3. 2018

     



bydleti.cz


Životní styl