Křeslo Magnus získalo prestižní RED DOT DESIGN AWARD 2010

Křeslo Magnus získalo prestižní RED DOT DESIGN AWARD 2010

Kategorie: NÁBYTEK

Kdo v sortimentu zahradního nábytku hledá kombinaci elegantních tvarů, na první pohled poutavého designu a pohodlného posezení, určitě nemůže přehlédnout křeslo Magnus.

 



Zaujalo i odbornou porotu mezinárodní soutěže Red Dot Design Award, která vybírala designově nejzajímavější výrobky z více než 12 000 přihlášených položek od tvůrců z 60 zemí celého světa.

Křeslo Magnus zaujalo jak moderním designem, tak inovativní kombinací materiálů. Prestižní cenu RED DOT DESIGN AWARD 2010 získalo díky výroku sedmadvacetičlenné poroty složené z designérských špiček z celého světa. Porota hodnotila podobu mnoha užitných předmětů od nábytku přes výpočetní techniku až po příbory či doplňky.

Křeslo Magnus

Oceněné křeslo, ale i celá sestava Magnus je unikátní svými čistými, ostrými liniemi. Kombinace ušlechtilého teakového dřeva a vysoce kvalitního plastu KETTALUX nepůsobí chladně ani neosobně. Díky použitým materiálům je nenáročná na údržbu a velmi odolná proti povětrnostním podmínkám. Navíc je 100% recyklovatelná, což je zejména u plastové části výrobku velice vítaný aspekt. Za zmínku také stojí certifikát FSC, který u použitého dřeva zaručuje, že pochází ze šetrně obhospodařovaných lesů a jeho produkce nezatěžuje životní prostředí.

Prestižní cenou ověnčené křeslo, ale i další zahradní nábytek s kvalitou Made In Germany si můžete prohlédnout v showroomu zahradního nábytku Kettler.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl