Moderní kuchyně na zakázku, která vám ušetří náklady

Moderní kuchyně na zakázku, která vám ušetří náklady

Kategorie: KUCHYNĚ

Kuchyň je nejnavštěvovanější místností interiéru a není tedy divu, že si každý přeje, aby byla vybavena moderní kuchyňskou linkou, která se stane praktickou ozdobou celé domácnosti. Většině lidí však dělají vrásky vysoké pořizovací náklady, které jsou s novou kuchyňskou linkou spojené.



Pokud je i ve vašem zájmu pořídit ideální kuchyňskou linku, ale zbytečně se nezadlužit, máme pro vás jednoduchý návod, jak postupovat. Požadavky na kuchyňské linky jsou rozdílné, jelikož každý disponuje jinými možnostmi a každý má rovněž jiné požadavky na pracovní a úložné prostory. To je důvodem, proč se stále častěji pořizují kuchyňské linky na míru. Jejich návrhy však tvoří jednu z největších položek.

Sestavení kuchyně zvládnete sami

Návrháři vám do hlavy nevidí a jelikož vy sami nejlépe víte, jak by vaše vysněná kuchyně měla vypadat, můžete si ji  sestavit sami a ušetřit tak výdaje navíc. Jestliže vám nechybí manuální zručnost, můžete si kuchyni snadno sestavit z jednotlivých komponentů našeho eshopu. Na rozdíl od ostatních poskytovatelů se můžeme pochlubit poctivými českými výrobky, od kterých můžete očekávat maximální kvalitu a dlouhou životnost, která je pro kuchyni velmi žádoucí.

Samozřejmostí je výroba na zakázku, která se podřídí vašim požadavkům na rozměry. Rovněž jsou samozřejmostí nezávadné materiály pocházející renomovaných firem z České republiky, Německa a Rakouska. Dorazí vám vybraná sestava skříněk a ostatních komponentů, včetně materiálu potřebného ke kompletaci.

Moderní kuchyně na zakázku

3 kroky k objednání vaší nové moderní kuchyně

1. Správné zaměření

Základem správného výběru je správné změření prostoru, do kterého se bude linka instalovat. Změřte si proto nejen prostor mezi zdmi, ale také od podlahy ke stropu. Pokud jsou v blízkosti dveře či okna, myslete také na prostor potřebný k otevírání.

Umístění jednotlivých komponentů by se mělo orientovat také podle umístění elektrických zásuvek, vypínače plynového a vodovodního potrubí, odpadu a odtahu ventilace.

2. Plánování

Moderní kuchyňské linky by měly být vzhledné a praktické zároveň. Nesnažte se zaplnit prostor za každou cenu, aby zbyl dostatek místa pro pohyb. Složení jednotlivých komponentů by mělo být takové, aby na sebe plynule navazovalo a abyste měli při práci všechny důležité pomůcky hned po ruce. Pokud chcete mít jistotu, že budou skříňky správně umístěné a že na nic důležitého nezapomenete, vyzkoušejte plánování na webu dodavatele kování BLUM: http://zpa.blum.com/cz/cs/

Moderní kuchyně na zakázku

3. Objednání

Po změření a naplánování navštivte eshop http://nejlevnejsi-skrinky.cz/ kde najdete vše potřebné pro vaší kuchyni. Níže si uvedeme, jak při výběru postupovat.

Výběr skříněk: Zvolíte si typ a materiál korpusu skříňky a dvířek. U jednodvéřových vyberte stranu, na které budete chtít připravit otvory na panty. Můžete si nechat připravit i atypický rozměr a to tak, že ho v milimetrech zapíšete do připraveného pole. Kování je součástí objednávky a není třeba ho objednávat zvlášť. Skříňky však neobsahují sokl ani pracovní desku.

Výběr soklu: Vyberete si typ soklu pro vaší sestavu a zvolte u něj materiál. Nezapomeňte udat celkový počet metrů soklu, který potřebuje na zakrytí nohou skříňky. Uveďte i délky soklů, maximální délka jednoho kusu je 2750 mm. Jestliže vaše kuchyň nekončí zdí, tak je třeba objednat sokl i na bok skříňky. Myslete na rezervu a raději objednávejte sokl s nadmírou, který pak zkrátíte. Vhodné nohy a příchytky vám již vybereme automaticky podle typu vašeho soklu, jinak standardně přibalíme nohy 150 mm.

Výběr odkladových boků: Jejich účelem je zakrytí pohledové strany kuchyně jiným materiálem než je na korpusu skříňky. Lze je použít i pokud chcete nějakou desku navíc pro případ, že z ní budete chtít ještě vyrobit něco, co byste v naší nabídce nenašli.

Výběr pracovní desky: Pracovní desky jsou určeny k připevnění na korpus skříňky. Zde také myslete na rezervu a raději objednejte delší desku, kterou zkrátíte. Pracovní desky je možné odebírat pouze na odběrných místech u firmy DEMOS.

Výběr doplňků: Naše nabídka doplňků vám pomůže dokončit finální podobu kuchyně, aby po vzhledové i praktické stránce splňovala všechny vaše požadavky.

Moderní kuchyně


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Kuchyne na miru - Autor: Kamila 12. 2. 2019
 Kuchyne na miru - Autor: Lenka 25. 2. 2019
 Kuchyne na miru - Autor: Kamila 26. 2. 2019
 Nádobí  - Autor: Erika 31. 12. 2022
 Nádobí - Autor: Sandra 6. 2. 2023

     



bydleti.cz


Životní styl