Jak trávit čas s přáteli? Pozvěte je na grilování.

Jak trávit čas s přáteli? Pozvěte je na grilování.

Kategorie: KUCHYNĚ

Téměř žádná zahradní párty, setkání s rodinou či přáteli se neobejde bez grilování. Posezení pod širým nebem patří k oblíbeným zábavám.



Zvlášť, když je příjemné počasí, voní grilované pochoutky po celé ulici a navnadí i další příznivce tohoto druhu gastronomie.
V mediích se věhlasní kuchaři předhání svým kulinářským uměním v nakládání masa, zeleniny i sýrů a lidé nakupují ingredience, upravují potraviny, grilují a pochutnávají si. A samozřejmě si grily i pořizují.

Není až tak podstatné, zda máte na zahradě luxusní krb zabudovaný do pergoly, nebo méně nákladný zděný, či úplně obyčejný a jednoduchý přenosný gril se snadnou obsluhou. Vždy je důležitá především atmosféra, dobrá nálada a radost z připravovaných chutných pokrmů. Příjemné povídání u vína či piva podpořené vůní linoucí se z grilovaného masa je neopakovatelným zážitkem a jedinečným relaxem.

Jak trávit čas s přáteli? Pozvěte je na grilování

Všestranný gril uspokojí i náročné

Pokud si pořídíte luxusní multifunkční stolní gril Severin RG 2341, budete mít jak vy, tak vaše společnost zážitek z grilování ještě umocněn. Jedná se totiž u naprosto dokonalé zařízení. Splňuje ty nejvyšší nároky na přípravu nejrůznějších pokrmů. Tento nejnovější typ stolního raclette grilu značky Severin RG 2341 si můžete pořídit i v e-shopu. Na webových stránkách http://www.datart.cz/grily.html se dozvíte o jeho jedinečných vlastnostech, je totiž absolutní špičkou mezi ostatními typy. Výrobce tohoto unikátního stolního grilu využil všech dosavadních zkušeností a poznatků a rovněž přihlédl k názorům, potřebám a požadavkům spotřebitelů. Veškeré poznatky a představy o dokonalém grilování přenesl do jedinečného produktu, který nadchne každého majitele i jeho hosty svou kvalitou, spolehlivostí, designem a dalšími vlastnostmi. Patří k nim elektronické topné těleso s příkonem 1500 W, plynulá regulace teploty a dvě grilovací plochy umožňující přípravu většího počtu porcí, případně dvou odlišných pokrmů či příloh.

Moderní vlastnosti a pestrá výbava

Zcela určitě oceníte rychlé zahřátí topné spirály na požadovanou teplotu a jednoduchost ovládání umožňující udržování určité teploty díky termostatu. O momentálním stavu budete mít stále přehled díky LED indikaci. K vybavení grilu patří 8 raclett pánviček s nepřilnavým povrchem, nad kterými je ještě přírodní grilovací kámen. Umožňuje grilovat maso s eliminací rakovinotvorných látek. Ty vznikají právě při klasickém grilování na otevřeném ohni. Kámen má drážku na odtékání šťávy, takže maso je voňavé, bez nezdravého přepáleného tuku. Gril je dále vybaven nepřilnavou grilovací deskou s oboustrannou úpravou. Na jedné straně můžete grilovat maso a na druhé straně jsou kulaté plotýnky na přípravu omelet či palačinek.
Multifunkční gril Severin RG 2341 je ideální jak do venkovního prostředí, tak i do interiéru. Má plastový kryt a pevné rohové nožičky zaručující naprostou stabilitu při postavení na stůl. K dokonalosti designu přispívá kombinace černé barvy a chromu, působí luxusním dojmem.

Jestliže jej využijete k rakletování nebo klasickému grilování, nezklamete své blízké. Kromě gurmánského zážitku je to i zábava.

K recenzi byl použit gril zapůjčený firmou Datart.

Jak trávit čas s přáteli? Pozvěte je na grilování.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 grilování - Autor: Mára 21. 2. 2016
 proč by ne - Autor: Kája 23. 2. 2016
 supr!!! - Autor: Mára 25. 2. 2016
 jasně - Autor: Kája 20. 3. 2016
 gril - Autor: Mára 21. 3. 2016
 gril - Autor: Kája 26. 3. 2016
 gril - Autor: Mára 28. 3. 2016
 grily - Autor: Kája 6. 4. 2016
 gril - Autor: mára 24. 4. 2016
 gril - Autor: Kája 28. 4. 2016
 gril - Autor: Miloš 24. 5. 2016
 gril? - Autor: Honza 25. 5. 2016
 gril - Autor: Miloš 26. 5. 2016
 pivo - Autor: Petr 15. 6. 2016
 grilovani - Autor: Jožka 21. 6. 2016
 jaký gril? - Autor: Mája 22. 6. 2016
 dřev - Autor: Láďa 24. 6. 2016
 Hamburger - Autor: Káta 17. 5. 2017
 Hamburger - Autor: Petra 22. 5. 2017
 Hamburger - Autor: Lenka 23. 5. 2017

     



bydleti.cz


Životní styl