Jaké ubytování nabízejí nejlepší hotely světa?

Jaké ubytování nabízejí nejlepší hotely světa?

Kategorie: POČTENÍČKO

 Pro inspiraci jsme pro vás vybrali pět nejzajímavějších hotelových staveb. Podívejte se, jak vypadá ložnice pod mořskou hladinou, jaký luxus nabízí iglú za svitu polární záře, nebo jak se usíná v koruně stromu za divokých zvuků afrického safari.



5 nejlepších hotelů světa

1. Conrad Maldives Rangali Island – Maledivy

Pod mořskou hladinou se skrývá fascinující rozmanitý svět. Představte si, že se krásami tohoto podmořského království můžete kochat při každém pohledu na strop své ložnice. Přesně takovýto zážitek nabízí hotel Conrad Maldives, který se nachází na ostrově Rangali v Maldivách.

Jedná se o hotel, který byl dvakrát zvolen jako nejlepší hotel světa a několikrát získal ocenění za nejlepší hotelový resort. Hotel se rozkládá na dvou propojených soukromých ostrovech v Indickém oceánu, je obklopen písčitými plážemi a korálovými útesy. Resort se skládá z 50 luxusních vil, 79 exotických plážových vil a 21 lázeňských vil, které nabízejí lázeňskou péči v soukromých místnostech. Navíc v hotelu naleznete skleněnou podmořskou restauraci.

2. Hotel Iglo West Village – Finsko

Pro lyžaře, snowboardisty a milovníky zimních dovolených se nabízí unikátní hotel Iglo West Village ve Finsku, ve kterém se můžete ubytovat v jednom z luxusně zařízených skleněných iglú.

Resort hotelu je situován ve dvou unikátních městečcích, z nichž první postavené takzvané East Village bylo navrženo inženýrem jménem Risto Eräpohja. Novější městečko takzvané West Village bylo navrženo architektem jménem Jussi Eiramo. Na designu interiérů se podílela celá řada předních finských návrhářů. Prosklené stavby skutečně napodobující tvar iglú nabízejí pohled na noční oblohu, kde můžete pozorovat i severní polární záři.

3. Astarte Suits Hotel – Řecko

Hotel Astarte Suits se nachází na řeckém ostrově Santorini. Jedná se o komplex devíti budov, které byly navrženy architektem jménem Aygoustis Krousis.

Romantický hotel, ve kterém si hosté mohou odpočinout v nekonečných bazénech a kochat se při tom nezapomenutelnými pohledy na okolní krajinu. Krása hotelu je podržena dramatickou atmosférou skalnatých útesů a modrými vodami Egejského moře. Zákazníci si zde mohou svému tělu dopřát také péči lázeňského charakteru.

4. Äscher Cliff – Švýcarsko

Pro milovníky horské krajiny jsme vybrali hotel Äscher Cliff ve Švýcarsku. Hotel se nachází na okraji propasti a nabízí nádherný pohled na vrcholky Alp. Svou polohou i jedinečnou architekturou je možné tento hotel považovat za jeden z nejzajímavějších.

Nikde jinde v Evropě nenajdete místo, kde byste se mohli těšit tak úchvatným pohledem na skalnatou scenérii Alp. V okolí se pak můžete vydat zdolat dobrodružné turistické trasy, které vám nabídnou nezapomenutelné pohledy na krásu okolní krajiny.

5. Chalkley Treehouse – Jihoafrická republika

Naprostým unikátem je hotel Chalkey Treehouse v Jihoafrické republice, který nabízí ubytování v koruně stromu. Dobrodružný zážitek pod hvězdami noci strávené uprostřed africké divočiny, to je skutečně netradiční design.

Soukromé útočiště vybudované v koruně pět set let starého stromu přes svůj turistický charakter nabízí luxusní podmínky. Před pozemními predátory afrického safari se místní návštěvníci mohou ukrýt v pětihvězdičkové chýši. Signál internetu zde ale očekávat nemohou a snad ani nechtějí.

Zdroj: Lottoland
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Hotel - Autor: Daniela 15. 3. 2020

     



bydleti.cz


Životní styl