Elegantní a stylové pánské aktovky

Elegantní a stylové pánské aktovky

Kategorie: POČTENÍČKO

Vzpomínáte na staré české filmy? Už naše babičky s dojetím sledovaly Oldřicha Nového, Raula Schránila, Svatopluka Beneše, Rolfa Wanku…



Tito pánové dbali na eleganci, nosit frak obnášelo bezvadné držení těla a určitou noblesu, která jim byla vrozená. Za doby první republiky muži často nosili oblek s vázankou. A mnohý z nich si získal obdiv ženy hlavně tím, jak byl upraven a jaké bylo jeho vystupování.

Dnes je v módních trendech oblékání větší volnost. V divadlech a na koncertě běžně potkáváme diváky a posluchače v nespolečenském oděvu. Jestli je to správně, musí posoudit každý sám.

Je dobře, že v pánské módě můžeme v současnosti pozorovat klasické tradiční trendy. Proto jsou ve městech častěji vidět muži v košili a saku nebo přímo v obleku s kravatou. Takový styl oblékání má své výhody. V kavárně, při jednání se zákazníkem, při schůzce s přítelkyní – vždy vypadáte upraveně a necítíte se nevhodně v dané situaci.

Pánské tašky

Za oblek nemusíte dnes utratit velkou částku peněz, jak tomu bylo dřív. V běžné konfekci se dají výhodně nakoupit kalhoty, sako i celý oblek. Mnohé obchody už mají své vlastní krejčí, kteří vám oděvy upraví na míru. Pak jen zbývá dokoupit vhodnou košili, kravatu a nezbytné doplňky. Doklady, notebook a mobil přece nebudete v tomto případě nosit v batohu. Potřebujete peněženku, opasek, a vhodnou pánskou tašku.

A pokud namítnete, že navštěvování obchodů máte opravdu dost – což je u mužů pochopitelné, nezoufejte, i toto se dá hravě vyřešit.

Internetový prodejce pánské kožené galanterie For-man působí u nás i na Slovensku. Nabízí pánské aktovky, pánské tašky, pánské etue i pánské kufříky. Doma, v pohodě a klidu, si vyberete kvalitní zboží z kůže nebo koženky. Pro milovníky originálních značek jsou zde pánské tašky a pánské kufříky Mercucio. Například pánské etue 2911572 má klasický design a velmi dobré provedení z pravé kůže. Hodí se jak k pánskému obleku, tak i k praktickému stylu – košile z přírodního materiálu, k tomu barevně sladěný šál apod.

Chcete-li tedy svůj zevnějšek dovést k dokonalosti, použijte tradiční trend v oblékání a k tomu vhodné pánské tašky nebo pánské aktovky For-man.

Pánské etue


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl