Srovnání dodavatelů plynu a elektřiny

Srovnání dodavatelů plynu a elektřiny

Kategorie: FINANCE A BYDLENÍ

Naše rodina si konečně splnila svůj sen a přestěhovala se z bytu v panelovém domě do svého nového rodinného domu. Jako tepelný zdroj jsme zvolili plynový kotel. Při rozhodování o dodavateli energií jsme se snažili vybrat takovou společnost, která nabízela nejvýhodnější podmínky.



Neposuzovali jsme pouze ceny plynu, ale i další okolnosti. Rozhodující pro nás bylo, abychom měli co nejméně starostí s uzavíráním smlouvy a placením, takže i cena elektřiny hrála významnou roli. Někteří dodavatelé plynu nabízeli poměrně nízkou cenu, ovšem nebyli zase schopni vyhovět nám v našich požadavcích týkajících se dodávky elektřiny.

Dodavatelé elektřiny se buď specializovali pouze na elektřinu, nebo neměli výhodné servisní podmínky. Nejvýhodněji se jevila nakonec společnost Global Energy, nabízející služby, ve kterých se promítaly všechny naše požadavky a představy.

Tato společnost nabídla:

  • Možnost ušetřit až 25 % za plyn a 8 % za elektrickou energii ročně
  • Aktivační a deaktivační služby zdarma
  • Službu Global Energy Asistent

Po prvním roce nezklamali a se službami jsme nadmíru spokojeni.

Úspora času i peněz

Prvním milým překvapením byla samotná změna, neboť v původním bydlišti jsme čerpali elektřinu i plyn od jiných firem. Společnost Global Energy, v souladu se zákonnou úpravou umožňující každému svobodný a bezplatný výběr dodavatele zemního plynu, vše vyřídila, aniž bychom museli jednat s dosavadním partnerem.

Vše bylo vyřízeno korespondenčně, což bylo značnou úlevou a ušetřením času. Stejný postup proběhl i s dodavatelem elektřiny. Prostě jsme podepsali smlouvu s Global Energy, která za nás vypověděla dosavadní smlouvu a po tříměsíční výpovědní lhůtě jsme začali odebírat plyn i proud za nižší cenu.

Pomoc v nepříjemné situaci s Global Energy Asistent

Byli jsme překvapeni zájmem, jakým se společnost věnuje svým věrným klientům. Velmi oceňujeme například službu Global Energy Asistent, která nám již pomohla v nesnázích, jež nás potkaly v souvislosti s pojistným plněním. Firma zajistila zdarma příjezd odborníka, uhradila jeho práci při odstraňování škod, takže jsme nemuseli sami nic vyjednávat a řešit. Dokonce pro babičku zajistili telefonickou odbornou radu lékaře a do výše limitu uhradili taxík při její přepravě z nemocnice.

Z toho jde vidět, že společnosti Global Energy jde především o spokojenost klientů a naše rozhodnutí při změně dodavatele energie bylo správné.

Bližší informace na www.globalenergy.cz

Dodavatelé elektřiny, dodavatelé plynu
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Jiný dodavatel - Autor: Romanka 21. 9. 2015

     



bydleti.cz


Životní styl