Kde vzít rychle peníze na chybějící stavební materiál?

Kde vzít rychle peníze na chybějící stavební materiál?

Kategorie: FINANCE A BYDLENÍ

Kde vzít rychle peníze na chybějící cement, písek, kabely? Toto dilema, které čas od času řeší lidé, kteří se rozhodli zútulnit si svůj domov. Ono je totiž poměrně těžké odhadnout přesně náklady na rekonstrukci a peníze tak mohou dojít dříve, než jsou všechny práce hotovy. Takže, kde na to vzít?



Jedním z řešení je půjčka do výplaty, se kterou můžete získat potřebné finance do 60 minut od uzavření žádosti o ni. Například u společnosti Kouzelná půjčka pak můžete jako nový klient získat půjčku až do výše 10 000 Kč, pokud jste si už u této společnosti v historii půjčovali, můžete dostat půjčku až 50 000 Kč. Bez ohledu na výši půjčky, peníze u Kouzelné půjčky můžete získat na dobu až 30 dnů, což je období, ve kterém Vám přijde další výplata, ze které budete moci tuto půjčku splatit.

Výhodou půjčky do výplaty je, že půjčené peníze získáte opravdu rychle, plus, v případě společnosti Kouzelná půjčka můžete nechat půjčené peníze použít na splacení faktury za stavební materiál (zde stačí, abyste fakturu přiložili k Vaší žádosti o půjčku) s tím, že i firma, která tuto fakturu vystavila, může mít peníze na svém účtu už do 60 minut od uzavření žádosti o půjčku.

Výše uvedených 10 000 Kč Vám pak stačí na cca 125 pytlů cementu o váze 25 kg, 250 cihel Porotherm 24 či 40 tun písku. I přestože výše zmíněných 10 000 Kč vypadá jako „malá“ částka, ve skutečnosti si za ni můžete pořídit spoustu stavebního materiálu.

Jak je to s cenou?

Asi Vás bude zajímat, jak je to u půjčky do výplaty s cenou. Takže, například u půjčky na 10 000 Kč při splatnosti 5 dnů u společnosti Kouzelná půjčka přeplatíte 475 Kč**. To se na první pohled může zdát jako příliš, zkuste si však spočítat, na kolik by Vás přišlo přerušení stavebních prací. Úklid veškerého nářadí, zabezpečení staveniště a opětovná příprava, pokud Vám na stavbě pracuje více řemeslníků, přerušení Vás pravděpodobně přijde na víc, než kolik činí přeplacení u půjčky do výplaty.

Nebojte se tedy slova „půjčka“ a požádejte v případě, že Vám dojdou peníze na stavební materiál, který potřebujete koupit opravdu rychle, o půjčku do výplaty společnosti Kouzelná půjčka.

* v případě splnění všech podmínek společnosti Kouzelná půjčka
** modelový příklad ze dne 5. 9. 2014, RPSN 2 867 %


 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Rychlá půjčka - Autor: LubosHa 22. 10. 2014
 SMS půjčka - Autor: Toncek 29. 11. 2014

     



bydleti.cz


Životní styl