Tapiko 1. díl

Tapiko 1. díl

Kategorie: RADY A NÁPADY

Jsme národ, ve kterém každá druhá žena ovládá ruční práce. Pokud se mezi ně počítáte, určitě znáte ten úžasný pocit uspokojení, když vám návštěva pochválí krásně vyzdobený byt a vy můžete říct, že je to vaše práce a máte chuť do výroby něčeho dalšího.



 

Tapiko je jedna z možností, jak uspokojit touhu vyrobit si něco do domácnosti sama či sám – ano, nedivte se, jsou i zruční muži, kteří se do Tapika pustí.Obrázek Kopie tap2

Tapiko nabízí soupravy pro ručně vázáné polštáře, tapiserie, předložky i velké koberce. V naší nabídce nechybí ani soupravy pro výrobu gobelínů. Polštáře nesmí chybět na sedačkách, pohovkách či postelích, kde rádi odpočíváte. Jsou měkoučké, hebké a příjemné na dotyk.

 

Polštáře

Vyberte si klasické ornamenty, moderní vzory nebo nové vzory dětské. Snad každé malé dítě ocení příjemné pomazlení s pejskem nebo kočičkou na svém polštářku vyrobeném maminkou. Velikost Tapika pro polštáře ( zhruba asi 40 x 40 cm, 39 x 45 cm a 32 x 32 cm ) můžete použít i jako potah pro sedák taburetky nebo sedák na klasickou židli. Pouze ho méně naplníte a díky své pevnosti a objemnosti použité příze je Tapiko polštář vhodný právě jako sedák. Řeknete si: „Není to škoda, co když se zašpiní?“. Tapiko lze prát ručně i v pračce při teplotě do 30 °C přípravky vhodnými pro vlnu. Stačí také použít jen vysavač nebo běžný čistič koberců (typu suchá pěna). Po vyprání výrobek vyždímáte a rozložený usušíte.

Hledáte – li vhodný dárek pro maminku, manželku, tchyni, snachu nebo dceru, kupte jim Tapiko.

Hledáte – li ruční práci pro sebe pro podzimní nečasy a zimní večery, pak si kupte Tapiko.

 

 

   Obrázek Kopie tap1                                                                                                 

 

zdroj: www.tapiko.cz

 

 

 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům



bydleti.cz


Životní styl