Hledání kancelářských prostor

Hledání kancelářských prostor

Kategorie: RADY A NÁPADY

Pokud hledáte vhodné kancelářské prostory pro sebe či pro firmu, máte několik možností. Buď se spolehnout na vlastní informace a na tipy od svých známých, nebo si podat inzerát a čekat.



Třetí možností je zadat hledání realitní kanceláři, které budete muset zaplatit určitou provizi. Všechny tyto varianty jsou zdlouhavé a s nejistým výsledkem.

Proto vyzkoušejte službu portálu Officemap, která nabízí zajímavé řešení při hledání kanceláře k pronájmu. Na jejich webových stránkách máte možnost plně využívat všech nabízených výhod. Můžete nejen hledat vhodné prostory, ale také si jednotlivé nabídky ukládat, porovnávat s jinými s využitím všech aspektů, které pro vás jsou důležité. Webové stránky Officemap se nezaměřují pouze na určitou lokalitu, ale máte možnost vyhledávat nebytové prostory Brno, nebo pronájem kanceláří v Praze a v Ostravě.

Hledání kancelářských prostor

Kromě vyhledávání na webových stránkách můžete zvolit i osobní jednání s poradci společnosti. V rámci osobního poradenství můžete uvést své konkrétní požadavky a spolu s poradci najít optimální řešení a pronájem kanceláří, které vám budou vyhovovat jak danou lokalitou, tak dispozičním řešením prostor, případně i vybavením kanceláře.

Široké možnosti pronájmů

Při hledání na webových stránkách budete překvapeni, co vše můžete požadovat. Například si označíte kruhem nebo mnohoúhelníkem určitou oblast, ve které byste si představovali pronájem kanceláří, zobrazí se vám jednotlivé nabídky nebytových prostor v Brně, v Ostravě, nebo pronájem kanceláří Praha, a vy si na základě svých představ jednoduše porovnáte několik možností, uložíte je a pak si jednoduše vyberete ideální kancelářské prostory, které vám budou vyhovovat po všech stránkách.

Hledání kancelářských prostor

Najdete-li více nabídek, můžete si je uložit do schránky a vracet se k nim kdykoliv. Kromě uložení si dokonce můžete vytvořit mapu vámi vytypovaných prostor a všechny informace navíc sdílet s ostatními členy svého týmu. Pro přehlednou orientaci všech členů vašeho týmu si můžete mapu stáhnout ve formátu PDF, nebo jí vytisknout ve formátech A3 či A4.

Hledání kancelářských prostor
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl