Zahradní vybavení pro dětskou zábavu

Zahradní vybavení pro dětskou zábavu

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Děti baví různé aktivity, stačí v nich vzbudit dostatečný zájem. I na vaší zahradu budou běhat častěji než doposud, pokud jim pořídíte některou z oblíbených hraček na zahradu.



Mohou stavět hrad z písku, zaskákat si, houpat se nebo klouzat na skluzavce. Zeptejte se jich, jestli se jim podobné činnosti líbí a určitě se dočkáte nadšeného souhlasu.

Pískoviště pro hravé děti

Zahrada bez pískoviště? Pro rodiny s dětmi takřka nemyslitelné. Hraní na písku je velice zábavné a kreativní. Moderní pískoviště obsahují praktické sedáky nebo lavice, takže si děti hrají, aniž by sezením na písku prochladly nebo se ušpinily. Pískoviště jsou odolná proti nepříznivým povětrnostním podmínkám a zároveň se vyrábějí z nezávadného materiálu. Seženete i druhy s ochranným krytem.

Nedaleko pískoviště se může umístit dětský domek. Děti mají domky rády. Hrají si zde na rodinu či se zde setkávají se svými kamarády. Dětský domeček z kvalitních hoblovaných profilů má precizní zpracování a tím pádem dlouholetou životnost bez nutnosti údržby. Domky se prodávají ve formě stavebnic. Potřebujete několik málo hodin a máte sestaveno.

Zahradní vybavení pro dětskou zábavu

Houpačky pro bezva zábavu v každém věku

Houpačky jsou oblíbenými hračkami a není třeba do nich investovat velké peníze. Pro zavěšení vám dobře poslouží dětská sestava, strom nebo se mohou připevnit i doma v místnosti. U dřevěných houpaček si hlídejte dostatečnou kvalitu. Nejmenší děti se musí v houpačce cítit bezpečně. K dostání jsou i plastové houpačky ve speciálních tvarech. I dospělí se mohou pohoupat, vždyť jde o skvělou zábavu a skoro nikdo neohrne nos nad tak lákavou nabídkou. Při koupi houpačky se podívejte na nosnost a ihned zjistíte, zda to můžete zase zkusit. Houpačky mohou být závěsné nebo samostatně stojící a zakotvené v zemi.

Barevné skluzavky, které nevyblednou

Skluzavky se vyrábějí z z vysoce kvalitních a pevných materiálů. Díky tomu se nemusí hodně dlouho nijak udržovat a stačí se jen bavit. Navíc barva je stálá a nevybledne.

Zahradní vybavení pro dětskou zábavu

Skákací hrady nejen na oslavy

Určitě jste se již setkali na dětském dni nebo při oslavách se skákacím hradem. Jde o obrovskou nafukovačku, kam se najednou pustí několik dětí a může se dosyta skákat. Pro domácí využití se dají sehnat i menší varianty skákacích hradů. Využijete je nejen v exteriéru, ale některé typy se hodí i k umístění do interiéru. Skákací hrad je zárukou perfektní zábavy pro děti různého věku. Tato atrakce navíc podporuje zdravý pohyb. Zhotovují se z laminovaného PVC a nylonu. Dostanete je se soupravou pro menší opravy a s elektrickým fukarem. Jestli chcete skákací zábavu ještě vylepšit, koukněte se po skákacím hradu se skluzavkou a bazénem. Během léta půjde o dokonalé zpestření! Skákací hrady mají pestrá provedení, seženete i zajímavé druhy jako fotbalové hřiště apod.

Zahradní vybavení pro dětskou zábavu
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Hřiště pro děcka - Autor: Kateřina 23. 7. 2015
 Zábava - Autor: Anna 27. 7. 2015

     



bydleti.cz


Životní styl