Pronájem kanceláří

Pronájem kanceláří

Kategorie: TRENDY V BYDLENÍ

Mnoho podnikatelů by si přálo mít své sídlo a zázemí v hlavním městě. Sehnat vhodnou místnost pro zřízení kanceláře však může být těžkým oříškem.



Existuje daleko snazší a rychlejší způsob, než si pomocí inzerátů obstarat kanceláře k pronájmu Praha. Lze se spolehnout na specializovanou firmu. Stačí si v pohodlí svého domova kliknout na internetu na webové stránky PSN, jedná se o zkratku pro společnost Pražská správa nemovitostí.

PSN vám pomůže z nesnází a nabídne vám prostory, které vám jistě budou vyhovovat. Náplní její činnosti je nejen pronájem kanceláří, ale i prodej nemovitostí. Objekty vhodné k pronájmu a zřízení kanceláře jsou na nejrůznějších místech v Praze. Vybrat si můžete od skromných podmínek až po luxusní a reprezentativní, kterými můžete své obchodní partnery, ale i sebe doslova nadchnout. Mezi nejatraktivnější patří například známý Tančící dům na nábřeží s nádherným výhledem na panorama Hradčan. V tomto atraktivním objektu nabízí PNS k využití pro kanceláře Praha plochu o rozměrech 3 458 m2 na celkem šesti podlažích, dokonce i s restaurací. V nejvyšším patře se nabízí nejhezčí výhled a k pronajmutí plocha 493m2.

Tyto kanceláře jsou vhodné pro reprezentativní účely nejen pro svou unikátní polohu v centru Prahy, jedinečný výhled, ale i vzhledem k prvotřídnímu mezinárodnímu standardu. Místnosti lze flexibilně uspořádat podle potřeb zájemce, mají klimatizaci, podlahové vedení sítí a dostatečné množství telefonních linek i ISDN. Do budovy je nepřetržitý přístup přes recepci. Celý objekt má ostrahu 24 hodin denně a k dispozici restauraci i denní bar.

Komfortní kancelářské prostory vhodné k pronájmu jsou i v dalších pražských lokalitách. Například na Václavském náměstí se nachází administrativní budova s recepcí hned u vchodu do metra stanice Muzeum. Administrativní budova s recepcí je také na Žižkově nebo administrativní komplex Business centrum Zálesí v Krči.

PSN má své centrum v Praze a pobočky v Pardubicích a Kladně. Vedle pronajímání a prodeje kanceláří a kompletních nemovitostí je úspěšná i se svými developerskými projekty, střešními nástavbami a dalšími aktivitami. Řadí se mezi nejstabilnější firmy v ČR, za což obdržela prestižní hodnocení ČEKIA Stability Award 2014.


 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl