Sekční garážová vrata Plzeň

Sekční garážová vrata Plzeň

Kategorie: STAVBA

Pokud se pustíte do stavby domu, nebo budete rekonstruovat starší dům, určitě budete chtít, aby jeho součástí byla garáž. V dnešní době je to již samozřejmá nutnost, neboť téměř každá rodina má svůj automobil, v nemálo případech i dva.



A jelikož je dnes na trhu pestrá paleta výběru garážových vrat a systému jejich ovládání, je dobré si vybrat garážová vrata Plzeň ještě před tím, než postavíte vlastní garáž. Má to své výhody, hlavně v tom, že při plánování rozměrů garáže můžete vzít v úvahu konkrétní typ garážových vrat. Vrata se sice vyrábějí doslova na míru, jako například garážová vrata Plzeň, nebo garážová vrata Praha, přesto je lepší předem vědět, jaká vrata se vám budou nejlépe hodit.

Sekční garážová vrata

Pokud dáte přednost skutečné kvalitě, pořiďte si sekční garážová vrata. Určitě splní vaše představy po stránce designu, ale i příznivé ceny a dlouhé životnosti. Garážová vrata Plzeň jsou špičkou v tomto sortimentu. Použitým materiálem je kvalitní ocel. Panely jsou vyplněny polyuretanovou pěnou, která je zárukou vysoké tepelné i zvukové izolace. Tuto vlastnost oceníte hlavně v zimě, protože tato sekční garážová vrata nepromrznou. Určitě znáte, jak se někteří majitelé garáže snaží vnitřní prostor co nejlépe zateplit. Na plechová vrata lepí polystyrénové desky, věší za vrata různé staré deky apod. Podobná nevzhledná opatření nejsou však ani zdaleka tak účinná, jako jsou moderní sekční garážová vrata, jejichž tepelná izolace je zajištěna jednak díky výplni pozinkovaných plechů polyuretanovou pěnou, a jednak tím, že plechy nejsou vzájemně propojeny, takže nevzniká tepelný most.

Design

Natírání plechových vrat pro vás bude již minulostí. Moderní sekční garážová vrata se nevyrábějí ve velkých sériích, ale vždy na míru a podle potřeb zákazníka. Platí to i pro barevné provedení, jelikož vybrat si lze z mnoha barev, nebo zvolit různé dekory imitující dřevo. Tento typ je dnes velice žádán, neboť napodobení dřeva je skutečně dokonalé. Můžete se tak jednak odlišit od sousedů a perfektně sladit design garážových vrat s fasádou domu, či oplocením podle svého vkusu.

Ovládání

Ovládání garážových vrat je snad nejdůležitějším parametrem. Asi každý z vás má nedobré zkušenosti s otvíráním klasických křídlových vrat. Hlavně jejich zajištění proti samovolnému zavírání při větrném počasí, nebo před všetečnými dětmi, které si mohou snadno a rychle skřípnout prsty při zavírání vrat. Nebo když přijedete domů za deště a potřebujete z auta vyložit nákupy či zavazadla z dovolené. Komu by se chtělo vylézat z vyhřátého auta do nevlídného počasí, odemykat vrata garáže, zajišťovat je proti větru. Za chvilku jste celí promočení. To vše nemusíte podstupovat, když si pořídíte sekční garážová vrata s dálkovým ovládáním. Jednoduše v pohodlí auta stisknete dálkový ovladač, kterým vrata otevřete a vjedete do garáže.

Sekční garážová vrata Praha mají přednost také v jejich výklopném systému. Vrata se po otevření automaticky zasunou pod střechu garáže, čímž odpadnou všechny potíže se zajišťováním vrat před samovolným zavíráním a ještě ušetříte místo pro činnost před garáží.

Proč si vybrat sekční garážová vrata

Při výběru garážových vrat byste měli myslet především na to, že vám budou sloužit řadu let. Proto by neměla být rozhodujícím měřítkem pouze cena, ale hlavně kvalita. Někdy platí, že nejdražší ještě nemusí znamenat nejlepší, ale i naopak. Garážová vrata Praha jsou zárukou kvality a spolehlivosti. Za skutečně příznivou cenu si můžete pořídit velice kvalitní vrata, jejichž životnost nebude o nic kratší, než celá garáž. Skvělý design věrně napodobující dřevo bude ozdobou celého vašeho domu a automatické ovládání vám brzy dá zapomenout na nepohodlné otevírání a zavírání garážových vrat.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl