Okna uměním

Okna uměním

Kategorie: STAVBA

Dokonce i okna jsou střípkem umění, které zapadá do celkového konceptu každého domu a výrazným dílem se podílí na jeho vzhledu.



V České republice je jen málo společností, které dokáží nabídnout skutečně luxusní možnosti výběru okem a jednou z nich je společnost ARTOKNA s.r.o.

Běžná okna již nikoho neoslní, proto se tato obchodně montážní společnost vydala směrem, který uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších zákazníků. Aktuálně má ve svém portfoliu dřevěná, hliníková a plastová okna a dveře, z nichž každý kus splňuje maximální požadavky jak na vzhled, tak i na kvalitu. Snad jedině tím se zařadila mezi top 100 firem v naší zemi. Realizace řešení otvorových výplní provádí ARTOKNA od luxusních kaváren, obchodů či firem, až po jakékoliv rodinné domy a jiné objekty. Okna by měla vydržet spolehlivě sloužit po dlouhé roky, proto probíhá montáž oken za účasti zkušených specialistů v oboru, kteří správně instalují okna, či dveře, na své místo.

Moderní řešení oken

Pro mnohé jsou plastová okna již přežitkem a tak raději volí hliníková okna. Disponují mnohem větší tuhostí materiálu a jejich samotný vzhled je velmi moderní. Kovový vzhled rámů snadno zaujme a hodí se zejména pro nově postavené objekty a kanceláře. Jejich praktičnost však každý den otestuje i celá řada rodinných domů. Když se materiál spojí s funkčnosti, jakou je posuvná technologie, fasádní systémy a kompletní příslušenství, tak je kompletní vybavení domu dokonalou souhrou elegance a stylu.

Přírodní design

Za hlavní přírodní materiál je odjakživa považováno dřevo, proto jsou dřevěná okna a dveře nezbytnou součástí nabídky. Dřevo je v kombinaci s novými okny luxusním materiálem, který je příjemný a uklidňující již od pohledu. U oken se vždy dbá na vysoce kvalitní zpracování a tak dřevo spolehlivě odolává i nepříznivým podmínkám. Přítomnost dřeva zde nikdy není ke škodě ani v otázce tepla, Eurookna nepropustí žádné zbytečné teplo a tak plní funkci velmi účinné izolace. Vrcholným produktem nabídky jsou i dřevěná okna s hliníkovým opláštěním. Lze je objednat, společně s ostatními produkty, na www.artokna.cz.

Nezbytným faktorem nabídky je také velikost výběru, sortiment je natolik rozsáhlý, aby si každý mohl vybrat přesně takové řešení, které bude plně v souladu s požadavky na vzhled i vlastnosti. Pro kompletní zařízení domu lze pořídit i garážová vrata včetně kompletního příslušenství. Pokud si nejste jistí ve výběru, tak má každý možnost návrhu řešení, které bude ideální volbou z hlediska výběru, ale také z hlediska ceny. Příjemný a profesionální přístup je totiž jednou z hlavních domén, díky které jsou ARTOKNA u klientů vždy na prvním místě.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl