Zakrývací plachty a stínící sítě

Zakrývací plachty a stínící sítě

Kategorie: ÚDRŽBA

Firma Plachty Petr Štěpáník je renomovaným výrobcem zakrývacích plachet všeho druhu. Do jejího sortimentu patří i stínící sítě na ploty, používané například na plotech tenisových kurtů nebo reflexní vesty.



Plachty Štěpáník působí na trhu již od r. 1995, a za tuto dobu si vydobyla významné postavení zejména díky své spolehlivosti, důrazu na kvalitu a schopností zhotovit jakýkoliv rozměr a tvar zakrývací plachty podle zadání zákazníka.

Kamenný obchod firmy najdete v obci Chvalčov, která leží v okrese Kroměříž, cca 2 km od Bystřice pod Hostýnem směrem na Vsetín. Otevírací doba je ve všední dny od 7:30 do 15:30 a po tuto dobu můžete své požadavky projednat i telefonicky. Objednávat lze ovšem NON STOP pomocí formuláře na webových stránkách firmy, případně i e-mailem nebo faxem.

Hlavním sortimentem firmy jsou pevné a nepromokavé zakrývací plachty z tkaného polyetylenu v různých velikostech, ale i v rozměrech podle přání klienta. Zakrývací plachty jsou určeny k zakrytí strojů, rozestavěných garáží či domů, dřeva, ale i velkých ploch, jako jsou například železniční vagóny nebo stohy sena.

Plachty jsou odolné vůči teplotám od -50° do +85° C, chrání před slunečním zářením, deštěm, ale i před kyselinami a alkáliemi. Jsou pevné díky zdvojenému okraji s kovovými oky, kterými lze provléci provaz k zajištění plachty před větrem. Tloušťka fólie se pohybuje mezi 0,2 – 0,4 mm. U plachet zhotovených na míru je jednotná cena 64,- Kč/m2 vč. DPH.

Praktické a oblíbené jsou autoplachty vyráběné z velice pevného nylonu, který je však velmi lehký, takže zakrytí auta zvládne snadno i žena. Nehrozí ani ušpinění při manipulaci, neboť plachta se pouze přehrne přes okraje auta. Vyráběny jsou tři základní velikosti, takže si vyberete plachtu pro jakékoliv auto.

Majitelé a správci tenisových kurtů, ale i soukromníci si oblíbili stínící sítě na ploty. Sítě jsou zhotoveny z nejkvalitnějších PE vláken zelené barvy a k plotu se upevňují silonovou šňůrou provlečenou oky na okrajích sítě. Stínící sítě se však hodí i k zakrytí skleníku, zahradního přístřešku, pískoviště a dalších prostor.


 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl