Moderní úklid rychle a snadno

Moderní úklid rychle a snadno

Kategorie: ÚDRŽBA

Úklid je nezbytná věc, někoho baví, někoho ne, pro většinu z nás nejspíš platí ta druhá možnost. Ale když si vyberete správné čisticí prostředky, bude to určitě snadné.



Moderní čisticí prostředky pro rychlý a snadný úklid vyrábí česká společnost Zenit spol. s r.o. ve svém vlastním závodě v Čáslavi již více než 20 let. Navázala tak na tradici závodu Kosmos, jehož historie sahala až na začátek 20. století. Řadu cenných zkušeností využívá firma při výrobě jak tradičních čisticích prostředků, tak svých novinek, kterých opravdu není málo.

Produkty Zenitu

Pánové jistě znají značku Solvina, která byla zaregistrována již v r. 1955 a vyvinuta Aloisem Koutem ještě o několik let dříve. Tato pasta na mytí rukou zašpiněných oleji, mazivy a dalšími nečistotami, na které ani to nejkvalitnější mýdlo nestačí, je fenoménem v péči o pokožku dodnes. Díky složkám na bázi přírodních materiálů má Solvina vysoký mycí účinek i bez obsahu syntetických rozpouštědel. V r. 1980 se k ní připojil první abrazivní čistič pod značkou Real. Abrazivní krém Real classic s vůní levandule spolehlivě odstraní připáleniny, zaschlé nečistoty a svou vysokou účinnost a tím i oblíbenost u zákazníků si stále udržuje více než 35 let.

Moderní úklid rychle a snadno

Společnost Zenit vyrábí některé čisticí prostředky dodnes podle osvědčených a oblíbených tradičních receptur. Nezůstává však pozadu a neustále obohacuje o nové vědecké poznatky technologii výroby i samotné produkty, což jsou nejen čisticí prostředky pro domácnost, ale také čističe pro profesionální úklid a v neposlední řadě i kosmetika.

Příkladem prostředků pro domácnost je nová řada čistících gelů pro bezproblémový úklid moderní domácnosti:

  • Real gel chlorax – univerzální dezinfekční a bělící prostředek
  • Real creme gel - ideální na sklokeramiku, akrylát a indukci
  • Real briliant gel - na teflon, dřevo, mramor a další citlivé omyvatelné povrchy
  • Real intensiv gel - lehce alkalický a tak snadno rozpouští všechny druhy odolných nečistot, tuky i zašlou špínu

Moderní úklid rychle a snadno

Novinky na trhu

Jak by měl vypadat moderní čisticí prostředek? Měl by být multifunkční, dokonale a snadno vyčistit a zároveň chránit jakýkoliv povrch. Navíc pokud bude šetrný k životnímu prostředí, je to ideální volba. Toto vše splňuje zelená řada Real green clean. Prostředky této značky vám pomohou s úklidem úplně celé domácnosti. Překvapivý vysoký čistící efekt a šetrnost k přírodě v jednom je samozřejmostí, ale mnohé stále překvapuje.

Další výrobky

Mezi další známé značky prostředků, vyráběné českou firmou Zenit Čáslav, určitě patří Laguna, Hit, Lena, Alba efekt a Riva. Celý sortiment výrobků nakoupíte v pohodlí svého domova v e-shopu www.zeniteshop.cz.

Moderní úklid rychle a snadno
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl