Pořiďte dětem zahradní domek nejen na léto

Pořiďte dětem zahradní domek nejen na léto

Kategorie: ZAHRADA

Léto ťuká na dveře a děti tráví čím dál více času na zahradě. Chcete pro své ratolesti pořídit zahradní domek, ale nechcete řešit stavební povolení? Poradíme vám jednoduché řešení.



Rozzařte svým dětem oči

O pořízení vlastního domu sní každý z nás. Splňte tento sen svým ratolestem a zajistěte jim vlastní dům na hraní v podobě dětských zahradních domečků.

Představujete si velký zahradní dům, který budete moci využívat na nářadí, až děti vyrostou? V tom případě budete muset čelit úřadům a stavebnímu povolení. Naštěstí ale existují jednodušší a také levnější řešení. Na trhu najdete spoustu zahradních domků, které jednoduše sestavíte. V zimě je navíc můžete přesunout dětem do pokoje, a na jaře zase zpátky pod širé nebe.

Dřevěný nebo plastový zahradní domeček?

Při výběru zahradního domku pro děti je důležitým faktorem materiál. Nejčastěji máte na výběr ze dvou variant – dřevo nebo plast.

Dřevěné zahradní domečky pro děti mají jednu nespornou výhodu. Jdou snadno přetřít vlastním nátěrem. Protože se ale jedná o přírodní materiál, musíte ho jednou za čas ošetřit, aby lépe snášel rozmary počasí.

Dřevěný zahradní domek

U plastového materiálu žádné počasí řešit nemusíte. Zahradní plastové domečky jsou vyráběny z kvalitního materiálu. Jsou také ošetřeny proti slunečnímu záření, aby barvy vydržely zářit několik let a nevybledly.

Zahradní domek

Po jakých vlastnostech se poohlížet

Když už máte ve výběru materiálu jasno, zamyslete se i nad dalšími vlastnostmi zahradních domečků. Rozmyslete se například, jestli zvolíte variantu s podlahou, nebo bez ní. Domky bez podlahy doporučujeme umístit především na rovný travnatý povrch. Pokud vaše zahrada trpí nerovnostmi, zvolte raději domečky s podlahou, které můžete postavit na jakémkoliv povrchu.

Zahradní domeček plastový

Poohlížejte se také po snadné montáži, pokud nechcete strávit celý den s kladívkem v ruce. Často si vystačíte i bez jakéhokoliv nářadí. A přesně takové domečky najdete na Unihobby. Neotálejte proto a pořiďte svým dětem zábavu na celé léto.


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl