Bazén by měl splývat s duchem zahrady

Bazén by měl splývat s duchem zahrady

Kategorie: ZAHRADA

Uvažujete o koupi bazénu? Chcete efektivně a prakticky využít místo na Vaší zahradě?



Jednou z možností, která splňuje oba tyto požadavky je vhodná koupě bazénu, která bude dokonale splývat s duchem Vaší zahrady. Firma ABPLAST nabízí kromě jiných typů bazénů a dalšího bazénového příslušenství také luxusní keramické bazény. Tyto bazény jsou kombinací estetické elegance a nejvyšších standardů kvality materiálu a trvanlivosti. Jsou nabízeny v několika nadčasových designových provedeních.

keramické bazény

Patentovaná technologie keramických bazénů Compass a nejmodernější materiály zaručují kvalitu a dlouhověkost. Jejím základem je kombinace keramického prachu s vynilesterovou živicí, čímž vzniká velmi odolný materiál, který dvojnásobně prodlužuje životnost bazénu. Bazény jsou vyráběny jako jednolitý celek bez jakýchkoliv spojů. Jsou tvořeny keramickým sendvičovým jádrem, které se skládá z několika ochranných vrstev s vylepšenou pevností a bez ztrát pružnosti a finální povrchovou glazúrou

Keramické bazény - 3D efekt

By - luminate, která vytváří s vodou 3D efekt. Tento exkluzivní 3D vzhled vzniká zavedením malých lesknoucích částic pod hladinou a za použití dvou vrstev barvy namísto jedné. Vrstva lesklých částic, která je umístěna na barevné vrstvě, zlepšuje značně vzhled povrchu bazénu . Výsledkem je úžasný trojrozměrný efekt a široká škála zářivých barev.

Mezi hlavní výhody jedinečných keramických bazénů Compass Pools patří:

- Sendvičové jádro zdvojnásobuje životnost bazénu
- Povrch bazénu zaručuje stálost a neměnnost barvy bazénu
- Barevné 3D provedení
- Vysoká odolnost proti mechanickému poškození a chemickým látkám
- Nejprodávanější keramické bazény na světě

Součástí těchto keramických bazénů je integrované schodiště s protiskluzným povrchem a bezpečnostní lišta po celém obvodu, která chrání a usnadňuje výstup z bazénu. Rychlá a jednoduchá montáž umožňuje realizaci za několik dní.

Nechte si zpracovat aktuální cenovou nabídku - http://www.abplast.cz/form

Více o těchto bazénech naleznete na stránkách: www.abplast.cz

keramické bazény
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl