Vybíráme dárky pro děti, které nejsou naše

Vybíráme dárky pro děti, které nejsou naše

Kategorie: BYDLENÍ

Sami ještě rodiče nejste a s výběrem dárků pro děti příliš zkušeností nemáte. Chcete být ti nejlepší strýčkové a tetičky a najít ty nejlepší vánoční dárky, které budou dětičky milovat. Plyšáci jsou nuda – máme lepší tipy! 



Pro nejmenší prcky

Pokud hledáte dárek pro novorozeně, spíš než dárek pro dítě sháníte dárek pro rodiče. Prcek z dárků ještě nemá rozum, tak myslete hlavně na rodiče. Nenechte se zlákat mini rozkošnými oblečky – ty děťátku stejně za pár týdnů budou malé.

Buď se poraďte s rodiči, jakým dárkem byste jim udělali radost, nebo jaký dárek zrovna potřebují – čerstvě narozené miminko toho potřebuje opravdu hodně! Nebo sáhněte po hračce, která je určená právě těm nejmenším – a pohlídejte si, aby měla všechny potřebné certifikáty na bezpečnost!

Pro děti do 3 let

Jakmile se dítko postaví a začíná zkoušet první krůčky, otevře se mu úplně nový svět. Odrážedla, tahací hračky, hry podporující motoriku a v neposlední řadě hudební nástroje jsou ty nejlepší hračky, které můžete dítku do 3 let pořídit. Nemusíte hned kupovat elektrické klávesy, ale třeba takový xylofon nebo bubínek jsou jasní vánoční favorité.

Tipy pro školáky

Čím je dítě starší, tím je těžší pro něj sehnat ten pravý dárek. Poraďte se s rodiči, co ho zrovna baví a co ho zajímá. Pokud z něj roste malý hudebník, zabruste do hudebnin a pořiďte třeba stojan na klávesy, nové struny na kytaru, flétnu, nebo elektrické bicí. Pokud žádný zvláštní zájem nemá, mrkněte do sekce společenských her, knížek a elektronických hračkách. Takové autíčko na dálkové ovládání je rozhodně sázkou na jistotu.

Pokud sháníte dárek pro starší dítě zhruba v pubertálním věku, dejte si pozor. V duši je pořád ještě dítětem, ale už by chtělo být bráno jako dospělák. Poraďte se s rodiči, abyste nešlápli vedle, ale když pořídíte nějaký chytrý gadget nebo PC vybavení, určitě budete slavit úspěch.
 


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl