Novinky značek KOLO, Keramag a Keramag Design pro rok 2015

Novinky značek KOLO, Keramag a Keramag Design pro rok 2015

Kategorie: KOUPELNY

Letos představují značky KOLO, KERAMAG a KERAMAG DESIGN na českém a slovenském trhu několik novinek.



Kromě nové řady sprchových koutů s bezpečnostní fólií a sprchových vaniček s protiskluzovou úpravou představil Geberit na ISH 2015 ve Frankfurtu nové řady nábytku v různých barevných dekorech.

KOLO Ultra

V únoru 2015 byl oficiálně zahájen prodej sprchových koutů ULTRA. Kromě standardního bezpečnostního skla mohou zákazníci za příplatek získat také provedení s ochrannou bezpečnostní fólií ScreenGuard, která zajišťuje ještě větší bezpečí při používání koutů. Fólie ScreenGuard je u koutů ULTRA nanesena na vnější stranu skla přímo ve výrobě (vnitřní strana je standardě provedena s povrchem Reflex). V případě poškození skla se nevysypou střepy na podlahu, ale sklo zůstane díky fólii „vcelku“. Nedojde tak k případnému poranění uživatele. Tato fólie se běžně používá v automobilovém průmyslu.

KOLO Twins

Od dubna 2015 bude v prodeji nový koupelnový nábytek k sérii Twins. Skříňky pod umyvadlo v rozměrech 50 a 60 cm, nové vysoké skříňky s dvířky nebo výsuvem a nová zrcadla – to vše v nových trendových barvách matná černá a bílá a v dekoru dřeva (stříbrný grafit). Nábytek je k dostání stejně jako keramika za výbornou cenu a ve vynikající kvalitě – barvy jsou odolné vůči vlhkosti a slunečnímu záření, pomalé dovírání zásuvek a dvířek je bezpečné a tiché.

KOLO Traffic

Úspěšná série keramiky a nábytku KOLO Traffic je nově doplněna o dva nové moderní dekory nábytku – bělený jasan a šedý dub. Příznivci dekorů dřeva si přijdou na své. Skříňky lze nyní také dovybavit světelnými LED lištami, praktickými držáky na ručníky nebo magnetickým držákem na kovové kosmetické pomůcky. V nových dekorech dřeva se budou dodávat i panely k pravoúhlým vanám KOLO.

Poznámka: Na výstavě ISH byla pod značkou Keramag představena série Smyle, na našem trhu se bude prodávat i nadále pod značkou KOLO jako série Traffic.

KOLO Antislide

Některé sprchové vaničky a vany KOLO (např. Pacific, Opal Plus, Modo) lze na zakázku objednat s protiskluzovou úpravou Antislide. Jedná se o „zdrsněný“ povrch nanášený na akrylátovou vanu nebo vaničku přímo ve výrobě. Povrch Antislide přispívá k větší bezpečnosti v koupelně, zejména využívají-li ji malé děti nebo starší osoby. Příplatek za úpravu Antislide činí 690 Kč bez DPH. Záruka na povrchovou úpravu Antislide je 2 roky.

KERAMAG DESIGN Xeno2

Vlajková loď řady Keramag Design – série Xeno2 – je nově doplněna dvěma umyvadly velkých rozměrů: 140 a 160 cm. Tato umyvadla jsou vyrobena z bílého Varicoru.

KOLO, Keramag a Keramag Design pro rok 2015

KERAMAG DESIGN myDay

Oblíbená a obchodně nejúspěšnější série značky Keramag Design – myDay – nabízí nyní také možnost závěsného WC s technologií Rimfree (patentované hygienické řešení bez splachovacího kruhu). Kromě toho byl na ISH 2015 představen nový nábytek v matné bílé a šedobéžové matné barvě, standardně osazený světelnými LED lištami v zásuvkách.

KERAMAG Icon xs

Řada Icon xs, keramika a nábytek menších rozměrů do koupelen pro hosty nebo do opravdu malých prostor, se nově dodává ve všech barvách shodných se sérií Icon: kromě lesklé bílé, lesklé burgundy a platinové také v bílé matné barvě, lávově černé matné a dekoru dřeva světlý dub. Koupelny v bytě nebo domě tak mohou být řešené v jednotném designu. Kromě toho je nyní v řadě Icon xs i zkrácené WC v provedení Rimfree s délkou 49 cm.

KERAMAG Renova Nr. 1 Plan

Značka KERAMAG představila na letošním veletrhu ISH zcela novou řadu koupelnového nábytku Renova Nr. 1 Plan – nově řešené skříňky pod umyvadlo s výsuvem a praktickou vnitřní zásuvkou v několika rozměrech, boční a vysoké skříňky. Skříňky mohou být vybavené LED světelnými lištami, držáky na ručníky nebo magnetickým držákem na kovové kosmetické pomůcky. Nové skříňky se budou vyrábět v bílé matné barvě, lávově černé matné barvě a dekorech světlý drásaný jasan či tmavý dub.
Nábytek Renova Nr. 1 Plan lze kombinovat s novými zrcadlovými skříňkami Option Plus. Jednoduché dvojdílné nebo trojdílné skříňky jsou vybavené osvětlením v horní části, spodním podsvícením ovládaným dotykovým senzorem a zásuvkou, USB přípojkou, vnitřní zrcadlovou plochou, zvětšovacím zrcadlem a nastavitelnými poličkami (podle typu skříňky).


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

  K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor.

     



bydleti.cz


Životní styl