Kovový plot na celý život a bez nutností údržby? Sci-fi? Nikoli!

Kovový plot na celý život a bez nutností údržby? Sci-fi? Nikoli!

Kategorie: STAVBA

Pokud jste právě ve fázi výběru vhodné varianty plotu pro oplocení Vašeho domu nebo pozemku a nejste si jistí jaký plot vybrat, pak si přečtěte následujících několik řádků pro inspiraci. 



Výběr plotů není lehkou záležitostí a na výběr máte z několika možností oplocení. Záleží také na designu plotu a pořizovací ceně. Co byste ovšem při výběru měly vzít v úvahu je životnost a údržba plotu.

Kovový plot

Design plotu

Oplocení by mělo zapadnout do celku a nepůsobit chaoticky. Proto byste měli oplocení pozemku volit s citem a brát v potaz okolí Vašeho pozemku. Rovněž budete volit jiný plot u venkovského stavení, rodinného domu či zahrádky. Do celkového designu plotu je potřeba také zahrnout brány a branky.

Prohlédněte si fotogalerii kovových plotů

Kovový plot

Materiály ze kterých můžeme vybírat

Nejčastějšími materiály, ze kterých se ploty vyrábějí, jsou dřevo, kov, kámen, keramické výrobky a prefabrikáty z betonu. Každý z těchto materiálu má různou životnost i pořizovací cenu. Asi nejodolnějšími materiály jsou beton, kámen a kov. My si ukážeme několik variant kovového plotu, který má obrovskou výhodu v dlouholeté životnosti a díky špičkové povrchové úpravě jej nemusíte takřka udržovat.

Dlouhodobá korozní odolnost a vysoká životnost kovových plotových systémů je zaručena osvědčeným a vysoce účinným technologickým postupem, jímž se tato povrchová úprava materiálu provádí. Druhým faktorem, který výrazně ovlivňuje odolnost kovových plotů je vysoce kvalitní vstupní surovina pro provádění antikorozní ochrany (práškové polyestery fasádní kvality od švýcarského dodavatele). Kvalitě povrchové úpravy kovových plotů rovněž napomáhá spolupráce s partnery, jejichž technologické vybavení zaručuje provedení této ochrany na špičkové úrovni.

Moc dobře si uvědomujeme, že zvolená povrchová úprava kovového plotu má rozhodující vliv na jeho vzhled, životnost.

Kovový plot stavba

Bezpečnost kovového oplocení

Kovový plot poslouží rovněž jako perfektní ochrana Vašeho majetku. Plot by měl fungovat jako funkční bariéra. Pro tyto účely můžete například zvolit variantu plotu s ostrými hroty. Plot musí být ovšem správně a precizně namontován aby fungoval jako funkční celek.

Kovový plot vizualizace

Výhody kovového oplocení

Ucelený systém - kovovým plotem můžete oplotit rodinný dům, obytnou zástavbu, ale také městskou, administrativní nebo historickou budovu

Bezúdržbový plot je garantovaný zvolenými výrobními postupy a špičkovou povrchovou ochranou.

Životnost kovového plotového systému se pohybuje v řádu desítek let.

Prestižní vzhled kovového oplocení.

Široký výběr - ze široké palety finálních výrobků (plotová pole, brány, branky, otoče na popelnice.

Bezpečnost - kovové ploty jsou navržené a vyrobené tak, aby při dodržení montážních postupů byly bezpečné a splňovaly požadavky nové evropské normy EN 13241-1.

Získejte kovový plot vysoké kvality, pocit bezpečí s dlouholetou výdrží.

Pokud stále váháte s nákupem kvalitního plotu, zkuste si nechat vytvořit cenovou nabídku a díky rychlé poptávce zjistěte, kolik Vás bezúdržbový plot může stát. Výrobu a montáž za Vás zajistí firma Ploty B&V s více jak desetiletou tradicí. Kompletní nabídku kovových plotů naleznete na www.plotybohumin.cz


Štítky



facebook  Doporuč přátelům


Vaše názory

 Kovový plot je parádní - Autor: Petr Larga 27. 7. 2017
 Když plot tak jedině kovový - Autor: Jaroslav Novák 13. 10. 2017

     



bydleti.cz


Životní styl